11 december 2022 Benefietconcert in Dorpskerk Rheden. Aanvang 15.00 uur. Komt...

11 december 2022 Benefietconcert in Dorpskerk Rheden. Aanvang 15.00 uur. Komt allen!

t.b.v. hulp voor Oekraïense kinderen die ernstig getroffen zijn door de oorlog in hun vaderland.

 

Kiwanis club Rheden “De Veluwezoom”, PKN-gemeente Rheden en de Stichting i.o. Soloveyko organiseren samen een benefietconcert op 11 december 2022 in de dorpskerk in Rheden. Het concert begint om 15.00 uur. Na het concert verzorgen onze kiwanisleden, tijdens een nazit, hapjes en drankjes en hebt u de mogelijkheid de musici en Oekraïense vluchtelingen te ontmoeten die voor dit concert zullen worden uitgenodigd. Onze Kiwanisclub zorgt voor het vervoer van de Oekraïense vluchtelingen. De opbrengst van dit concert wordt besteed aan hulp voor Oekraïense kinderen.

U bent van harte uitgenodigd voor het bijwonen van dit concert.

                                /imagecache/lg/uploads/2022/11/oekraine-4-1.jpg

Het concert wordt gegeven door Oekraïense musici van het Chamber Ensemble Kyiv en de toegang is vrij. Zo kunt u kennis maken met Oekraïense muziek en natuurlijk hopen wij dat u een vrijwillige donatie welke ten goede komt geheel ten goede aan hulp voor Oekraïense kinderen die ernstig getroffen zijn door de oorlog in hun vaderland.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn te komen, maar u wilt wel doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekening NL33 INGB 0003 1622 08 ten name van Stg Projecten Kiwanisclub Rheden De Veluwezoom onder vermelding van “benefietconcert” of gebruik onderstaande QR-code; wij hebben de ANBI status!

Kiwanis Rheden Kiwanis Nederland Kiwanis Nederland

 

/imagecache/original/uploads/2022/11/oekraine-6.png      /imagecache/original/uploads/2021/04/anbi-logo.png

 

 

 

 

 

 

Deel deze post