Opening Pop-up Store Show It

Doelstelling en initiatiefnemer Kiwanis club Rheden “De Veluwezoom”is:
Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op vele manieren proberen deze clubs met vrijwilligers bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Onder het motto: "Serving the Children of the World" streven de Kiwanis clubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur. De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: 'Fun, Friendship and Fundraising'.
Het Rhedens de Tender is:
Een school voor praktijkonderwijs waar de leerlingen goed zijn in het leren door doen. “Pop-up Store Show It is een levensechte, betekenisvolle leer-werk-winkel waar dit leren door doen voor de leerlingen centraal staat. Deze winkel draagt bij aan het behalen van de persoonlijke doelen van de leerlingen om zo uiteindelijk na het volgen van praktijkonderwijs uit te kunnen stromen naar de meest passende en optimale plek op de arbeidsmarkt of vervolgopleiding.

Deel deze post