Korte geschiedenis

Korte geschiedenis

Korte geschiedenis

Kiwanis Club Rheden "De Veluwezoom" is in 1991 door een aantal (oud)leden opgericht. Van de initiatief groep zijn er 2 leden nog steeds actief in onze vereniging.

In de achterons liggende jaren hebben wij tientallen projecten ter hand genomen, zowel in fundraising en in handen uit de mouwen projecten. Te denken valt hierbij aan de succesvolle haring- en wildpartys. Maar ook houthakken, Doe Dag etc. 

Ook organiseerden de Club meerdere jaren "Vader zoo'n weekend". Natuurlijk mochten er ook dochters mee. Helaas ons netwerk kent op dit moment te weinig mensen met jonge kinderen en zou het weekend "Opa en Oma kleinkinderen weeeknd".

Per 1 november 2019 hadden wij de beschikking over een winkelruimte aan de Wilhelminaweg 30, Dieren. Een samenwerkings project met Het Rheden De Tender. De naam is Pop-Up Store show It. Wij verkopen daar goederen (geen kleding) die wij aangeboden krijgen. Opbrengst gaat naar bijzondere projecten. Onze leden en een aantal vrijwilligers stonden met veel plezier in de winkel. Mooie gelegenheid om Kiwanis te promoten maar ook om het goede doel te steunen. In ons geval o.a. het Lustrumproject van Kiwanis Nederland. In 2021 bestond onze organisatie in Nederland 35 jaar! Stichting Het Vergeten Kind is het gezamenlijk doel van de 96 clubs. De Pop-Up Store Show It is per 27 februari 2022 opgeheven. Reden hiervoor was de verkoop van het pand.

                  /imagecache/lg/uploads/2020/05/popup-store.jpg

Wij nodigen u graag uit om de foto pagina's te bekijken.